Wednesday, 22 June 2011

BeST FrEnDs 4 EvEr..

Kwn..???smue org de kwn..same la mcm aku..tp kwn ni de yg blh jd lwn kte..btul x..??emm..x pe la..2 smue x pnting..yg pnting kte de kwn sejati yg x pernah kte lupe..dlu mse skola rendah de rmai jgk kwn tp last2 lost contact coz smue da bwk haluan msing2..nk wat cmne kn...huhuhu..tp aku de sorang kwn yg smpai skrg aku still kwn gn die..nme die nusaibah..hehehe..ko bangga x aku sbut nme ko ni...huhuhu..rmai lg kwn aku tp yg lain smue knl time skola mnengah..nk sbut ckit nme dieorg ni..jeng3...hehehe..kwn2 aku 2 ialah liya,trex,aisyah,nisa,mutek n include saibah skali..2 kali aku mention nme die..saibah aku knl dri skola rndah lg yg lain ni time kt khairiah dlu..mcm2 kteorg wat time skola dlu..nakal jgk la..nk2 plak nisa n mutek..hehehe..dieorg mmg famous la kt skola smpai kt kuliah..tp skrg ni smue da bjaya gn their own life even kteorg x keje lg..hehehe..rndu sgt2 gn korang..bln lpas aku da outing gn dieorg except trex,saibah n nisa je yg x join..ble nk outing rmai2 ek..kasi gegar tmeloh..hehehe..k la 2 je la aku nk coret kn mlm ni..tbe2 rse nk tulis psal kwn2 mybe  tringat kisah dlu2..:)

ni pixtcha time skola dlu..ni mse form 5..paper last spm..trex je x de time ni..mybe die jd tkg ambik gmbr ni kot..huhuhu..

aisyah,aku,muten n liya..





7 comments:

Halawatul_Insyirah said...

nama aku ada la. hahaha:P

i'm simple girl said...

nme ko mmg de..aku ingt nk upload gmbr skali tp nape x blh ni..

Halawatul_Insyirah said...

ahahaha. gmbar ape ko nk upload. biau cun2 siket. jgn odoh2. haha;p

i'm simple girl said...

nk upload x blh..ala..tp ko pic ko je yg x de...

Halawatul_Insyirah said...

hahaha.. yeke. sian;p carilah pict aku:D

i'm simple girl said...

pe kate ko pm aku 1 pic ko blh jgk aku ltak skali...

Halawatul_Insyirah said...

muteq da jd ayu da ea. pergh!! haha;p